Ekskluzivne RADIONICE O PREDUZETNIŠTVU I START UP U DANSKOJ, Leskovac i Niš, april 2018.

RKA ZA PREDUZETNIČKI JUG SRBIJE KUĆE KLASTERA SE UBRZAVA ♥️

Ekskluzivne RADIONICE o PREDUZETNISTVU I START-UP u Danskoj u izviđenju mr Carsten Lund, direktor Danskog LEDIB Programa i predsednik Skupštine Kuće klastera, održaće se u Leskovcu u četvrtak 19.4.od 12h u Trening centru za preduzetnistvo i klastere Kuće klastera u Leskovcu, VSPS i u petak 20.4.od 20h u Trening centru za preduzetnistvo i klastere Kuće klastera u Nišu, G.M.LESJANINA 52.

Ulaz je slobodan.
Prioritet imaju članovi Kuće klastera.
Učešće prijaviti na Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli  
Jezik radionica engleski.


XI Medjunarodni sajam obrazovanja u Nisu i trening program o djackom preduzetnistvu

Na 11. MEĐUNARODNOM SAJMU OBRAZOVANJA "MOJA - KARIJERA- MOJ IZBOR", u utorak 17.4. u 11h u Domu vojske u Nišu, biće predstavljeni učesnici i pobednici Takmičenja đačkih preduzetničkih ideja održanog nakon Radionica o đačkom preduzetništvu za učenike završnih razreda Gim.Bora Stankovic i ETS Nikola Tesla, u organizaciji Trening centra za preduzetništvo i klastere KUĆE KLASTERA, uz podršku FEFA FAKULTETA ZA EKONOMIJU, FINANSIJE I ADMINISTRACIJU.

TRKA ZA PREDUZETNIČKI JUG SRBIJE SE NASTAVLJA!!!

VIDIMO SE NA SAJMU!!

www.sajamobrazovanjanis.com

DANI PIROTA U NIŠU, 15.4.2017

Uspešni DANI PIROTA U NIŠU 15.4.2018. u Domu vojske, u organizaciji UDRUŽENJA PIROSI, u koordinaciji Zlatković Zorana, člana Skupstine Kuće klastera.
Predsednik Skupstine Kuće klastera gospodin Carsten Lund i moja malenkost u poseti izložbi domaćih proizvoda i rukotvorina Pirotskog okruga.
Učesnici izložbe pozvani da promovišu svoje proizvode preko e-platforme Kuće klastera i doprinesu internacionalizaciji svog poslovanja.

TRKA ZA PREDUZETNIČKI JUG SRBIJE SE NASTAVLJA

There are no translations available.

IZRADA POSLOVNIH PLANOVA I INVESTICIONIH PROGRAMA za konkurisanje kod Nacionalne sluzbe za zaposljavanje, Fonda za razvoja, RAS, IPARD, ENECA i drugih fondova za razvoj preduzetništva.

PRIPREMA PROJEKTNIH PREDLOGA za udruženja, MSP, institucije radi pristupa EU INTERREG IPA CBC programima i drugim EU i domacim fondovima.

VAŠ PROJEKTNI CENTAR KUĆE KLASTERA, ul. G.M.Lesjanina 52, Niš, Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli

Članovi Kuće klastera ostvaruju popust do 50% od tržišne vrednosti konsalting usluge.

Korisnici knjigovodstvenih usluga Kuće klastera ostvaruju popust od 50% na godisnju članarinu u Kući klastera.

Registracija Preduzetnicke radnje besplatna, a za mlade do 25 god.starosti i žene osnivače radnji i besplatno knjigovodstvo prva tri meseca.