PUT DO TRŽIŠTA ZA POČETNICE U BIZNISU

Na današnjem "Preduzetničkom treningu", sinergijom 20 članica - potencijalnih preduzetnica Udruženja samohranih majki Niš, trasirale smo put od poslovne ideje do izlaska na tržište, iz marketing miksa kreirale marketing strategiju i shvatile da je i nemoguće moguće, da su znanje, ideja i ljubav moć, a novac potreba ali ne i nepremostiva prepreka.
Samopouzdanje je ključ DA se pokrene posao, ideja ima. Udruzene zene su sigurnije da vode posao, rizikuju, padaju i podizu se jos snaznije u svojim namerama da uspeju u poslu.
Motiv su deca! Da li ima snažnijeg motiva za uspeh?
Pozivam predstavnike vlasti, medjunarodnih organizacija, ambasada da ulazu u izgradnju kapaciteta i ekonomsko osnazivanje zena sada kada im je pomoc potrebna, jer kada same postignu poslovnu odrzivost i razvoj nece im niko trebati da se fotografiše u njihovim biznisima, sa njihovom decom.
Nakon ovakvog dogadjaja KUĆA KLASTERA jos snažnije nastavlja TRKU ZA PREDUZETNIČKI JUG SRBIJE!!! Iskreno i proaktivno pridruzite se svi koji volite Južnu Srbiju


POŽURITE SADA

POŽURITE SADA www.tci-europe2018.com


Dragi prijatelji Kuće klastera,

Dragi članovi Balkansko Crnomorske mreže klastera,

 

Kuća klastera, kao jedna od organizacija podrške konferenciji, želi da Vas pozove da se pridružite događaju i podržite naše napore da preokrenemo izazove razvoja klastera na Balkanu u mogućnosti.

 

Duboko smo uvereni da klasterski pristup ekonomskom razvoju na Balkanu može doprineti očuvanju mira u region.

 

Sigurni smo da će Politika razvoja klastera na Balkanu podržati integraciju Balkana sa Evropom I svetom.

Balkanski klasteri će imati mogućnost da uspostave kontakte koji će doprineti uspostavljanju trgovinske saradnje MSP, privuku investiture i da formulišu predloge prema ključnim partnerima koji mogu pokrenuti ekonomiju Balkana i doprineti poboljšanju imidža Balkana u Evropi i na globalu.

RADIONICA O INTERNACIONALIZACIJI POSLOVANJA MSP JUGA SRBIJE - aktivnost programa TRKA ZA PREDUZETNIČKI JUG SRBIJE

Radionica: INTERNACIONALIZACIJA POSLOVANJA I MEĐUNARODNI MARKETING za privrednike, postojeće i potencijalne izvoznike, marketare, menadžere prodaje, studente i mlade preduzetničke orijentacije.
Mesto: Niš i Leskovac
Vreme: April 2018.
Organizator: Trening centar Kuće klastera
Predavači: mr Carsten Lund i dr Danka Milojkovic
Besplatno učešće za članove Kuće klastera.
Prijave u toku na Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli
DOBRO DOŠLI DA ZAJEDNO PRONAĐEMO PUT KA EVROPSKOM I GLOBALNOM TRŽIŠTU!

Radionica je jos jedna od aktivnosti volonterskog programa Kuće klastera i partnera "TRKA ZA PREDUZETNIČKI JUG SRBIJE"

Preduzetničko osnaživanje članica Udruženja samohranih majki Niš podržano od Kuće klastera

Preduzetnicki trening program za Udruzenje samohranih majki Nis realizovan danas u Trening centru Kuće klastera u Nišu. Jedna od aktivnosti programa Trka za preduzetnicki jug Srbije Cestitke projektnom timu Ana Jovanovic Nenad Todorovic i Biljana Jovanovic
Večna Slava i Hvala predsednici Udruženja gospodji Miroslavi Mimi Jovanović bez čije ljubavi i rada Udruženje ne bi bilo i ostalo udruzenje ponosnih i vrednih članica koje zasluzuju puno razumevanje i svaku podrsku naseg grada i države
Bilo je zadovoljstvo deliti agendu predavanja sa inspirativnim predavacemBranko Krsmanovic i nadam se da smo danasnjim predavanjima o zapocinjanju biznisa i karakteristikama preduzetnica uspeli da probudimo preduzetnicki duh i osmelimo clanice Udruzenja da uzmu stvari u svoje ruke i pokrenu sopstveni posao.
Kuca klastera clanicama nudi besplatne savete i proceduru registrovanja radnje, kao i besplatne knjigovodstvene usluge 3 meseca.
Hvala dragoj nasoj nislijki preduzetnici Dusica Trickovic na ucescu i prici iz njenog preduzetnickog zivota koji je iznedrio brend "Kiki kore", kiflice, stapice i perece po posebnoj tradicionalnoj recepturi, u inoviranom dizajnu, sada dostupnim na 30% trzistu nase zemlje...BRAVO DUSICE, TAKO POSLUJU ZENE S JUGA SRBIJE!