• IMG_5218.jpg
  • IMG_5513.jpg
  • IMG_4997.jpg
  • IMG_5251.jpg
  • IMG_5303.jpg

Medjunarodni sajam ekologije,energetske efikasnosti i obnovljivih izvora energije, SEEE

Kuca Klastera Vas poziva na Medjunarodni sajam ekologije,energetske efikasnosti i obnovljivih izvora energije, SEEE. Sajam će se održati u Nišu, maja 2013. godine.

Sajam izaziva veliko interesovanje, kako stručne javnosti, tako i potencijalnih izlagača iz čitave zemlje i inostranstva. Biće nam drago da se  i Vi pridružite učesnicima II MEĐUNARODNOG SAJMA  SEEE  u Nišu.

Detaljne informacije o Sajmu nalaze se ovde.


Za sve dodatne informacije i sugestije www.sajamseeenis.com.

Podrška EU za mala i srednja preduzeća

U ovkiru projekta "Program integrisane podrške inovacijama" pokrenut je program za Unapređenje inovacija koji treba da pruži besplatnu obuku i trening u oblasti inovacija malim i srednjim preduzećima u Srbiji.

Read more...

SIEPA - Javni poziv za dodelu bespovratnih finansijskih sredstava za direktne investicije

Agencija za strana ulaganja i promociju izvoza Republike Srbije (SIEPA) raspisala je 17. po redu Javni poziv za dodelu bespovratnih finansijskih sredstava za direktne investicije privrednim društvima koja realizuju investicione projekte u proizvodnom sektoru, sektoru usluga koje mogu biti predmet međunarodne trgovine ili strateške projekte iz oblasti turizma.

Read more...

Dan srpskog IT-ja u Nemačkoj

Vojvođanski IKT klaster, ICT Network i NiCAT klasteri, u saradnji sa Nemačkom organizacijom za međunarodnu saradnju GIZ, Steinbeis Europe Zentrum i drugim partnerima iz Srbije i Nemačke pokrenuli su inicijativu za poslovni dijalog u oblasti informacionih tehnologija (IT) između srpskog i nemačkog IT sektora. U okviru te inicijative biće organizovani poslovni susreti u Štutgartu, 21. februara, 2013. godine.

Read more...

Održan trening „Društveno odgovorno poslovanje“

Predstavnici klastera AC Serbia danas su održali jednodnevni trening „Društveno odgovorno poslovanje“ u Nišu. Kuća klastera pružila je punu organizacionu i logističku podršku Automobilskom klasteru Srbije u realizaciji ove inicijative.

Read more...