Zlato za Crnogorski klaster

Crnogorski Klaster proizvođača organske heljde pod vođstvom gdina Zeljko Macanovic iz Pljevalja, članica Balkansko Crnomorske Mreže Klastera Kuće klastera, ovogodisnji je dobitnik ZLATNE MEDALJE ZA KVALITET BRAŠNA OD SPELTE na Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu ♥️ČESTITAMO!!!

Info sesija o FRANŠIZINGU, 26.5. u Nišu

U okviru Programa Kuće klastera za ekonomski razvoj Južne Srbije
TRKA ZA PREDUZETNIČKI JUG SRBIJE
u pripremi je "Biznis Klaster Klub", jednočasovno poslovno druženje u Kući klastera u Nišu o temi
KAKO VODITI SOPSTVENI POSAO KORISTEĆI FRANŠIZU?

Ako razmisljate da započnete posao ili unapredite postojeći posao franšizom, ovo je odlična prilika da učite od najboljih, predavač Prof. Dr Tamara Milenkovic-Kerkovic, moderator Docent Dr Danka Milojkovic

Subota 26.maj od 12.00-13.00h u Kući Klastera, G.M.Lešjanina 52 Niš.

Ulaz besplatan. Broj mesta ograničen, prioritet imaju članice Kuće klastera. Prijave u toku na 0655207121, Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli ili u inbox-u.

DOBRO DOŠLI DA ZAJEDNO GRADIMO PREDUZETNIČKO DRUSTVO NA NAŠEM JUGU ZEMLJE

Rezime posete DK Pomoravskom okrugu Opštini Paraćin, 27.4.2018

TRKA ZA PREDUZETNIČKI JUG SRBIJE danas u PARAĆINU. 26 Danaca posetilo je Opstinu Paraćin, kompanije Čokolend i Class Comerc i uzivalo u lepotama i tradicionalnom srpskom ručku u prelepoj Grzi.
Kuća klastere je Dance pozdravila rečima dobrodoslice i zahvalila se na velikoj donatorskoj pomoci, transferu znanja i prijateljstvu koje traje u diolomatiji 101 godinu a datira i iz perioda I Svetskog rata kada je dr med. MELGARD, Danac plemickog porekla, veliki humanista, izgradio i razvio bolnicu u Kuršumliji.
Bila je ovo prva velika poseta Danaca jugu zemlje. Dobro dosli dragi Skandinavski prijatelji da zajedno razvijamo Balkan i doprinosimo miru u srcu Evrope.

Hvala Nacelnici Uprave za poljoprivredu i LER gdji Slavka Jovanović, Nacelnici KLER i dijaspore gdjici Ireni i gdji Dragani. Hvala Predsedniku Opstine gdinu Saši, Niškom studentu elektronike, na ambijentu za susrete i razvoj saradnje DK-RS.

Saradnja DK-RS, POSETA PARAĆINU, 27.4.2018

PUT SAZNANJA O MOGUĆNOSTIMA SARADNJE DK-RS U PARAĆINU

Poseta Danske poslovne zajednice Opštini Paraćin i izvozno orjentisanim kompanijama u okviru programa KUĆE KLASTER “TRKA ZA PREDUZETNIČKI JUG SRBIJE”

Na predlog partnera iz Danske, Kuća klastera je organizovala posetu 26 Danaca predstavnika Danske poslovne zajednice Opštini Paraćin i privrednicima sa područja opštine u cilju unapređenju prijateljstva i umrežavanju Srbije sa Danskom i ostvarenju misije programa “TRKA ZA PREDUZETNIČKI JUG SRBIJE” koja podstiče preduzetničko zapošljavanju, internacionalizaciju poslovanja južnosrpskih firmi i stvaranje zadovoljnih ljudi na jugu Srbije i u regionu.

Predsednik Opštine Paraćin gospodin Saša Paunović primiće goste iz Danske nakon čega će gosti posetiti kompanije Class Comerc doo i ČOKOLEND doo i izletište Grzu.

UPOZNAVANJEM I POVERENJEM DO USPEŠNE SARADNJE!

Internacionalizacija juga Srbije - dolazak Ambasade Indije u Niš i Svrljig

Sutra Danska u Paraćinu, a u drugoj nedelji juna Indija u Nišavskom okrugu ♥️ domacini okruglih stolova o saradnji Indije i Južne Srbije u Nisu NIŠAVSKI UPRAVNI OKRUG gospodja Dragana Sotirovski načelnica i u Svrljigu Opstina Svrljig Jelena Trifunovic, predsednica Opstine.

POZIVAM KOMPANIJE, KLASTERE I INSTITUCIJE zainteresovane za saradnju sa INDIJOM