• IMG_5591.jpg
  • IMG_5596.jpg
  • IMG_5171.jpg
  • IMG_5176.jpg
  • IMG_5636.jpg

Medjunarodni poslovni susreti FOODREX-CULINARIA 2013

Kuća klastera Vas poziva da  učestvujete na medjunarodnim poslovnim susretima na sajmu „FOODREX-CULINARIA“ koji će biti organizovani 05.marta 2013 godine.

Evropska mreža preduzetništva u Srbiji i ove godine organizuje poslovne susrete sa ciljem da preduzeća iz sektora agroindustrije u Srbiji ostvare veće mogućnosti za internacionalizaciju poslovanja i pronalaženje potencijalnih poslovnih partnera u inostranstvu.

Detaljnije informacije na sajtu www.narr.gov.rs

Bilateralni susreti italijanski i srpskih privrednika

U cilju uspostavljanja efikasnije i intenzivnje ekonomske saradnje privrednih subjekata iz Beograda i Srbije sa partnerima iz inostranstva, Privredna komora Beograda, u saradnji s Privrednom komorom Lakvile (Abruco, Italija), organizuje bilateralne susrete privrednika, koji će biti održani u ponedeljak, 28. januara 2013. godine u 10.00h, sala IVa, IV sprat, Privredna komora Beograda, Kneza Miloša 12.

Read more...

The 2nd Danube Financing Dialogue taking place on 24th and 25th January 2013

After the successful premiere of the 1st Danube Financing Dialogue at the Austrian Central Bank (OeNB), the Priority Area 10 Coordinator of the City of Vienna is now proud to host the second event in the series. The Danube Financing Dialogue provides a unique opportunity for project promoters of Small and Medium Enterprises and financiers to discuss vital issues related to financing promising projects in the Danube Region.

Read more...

Medjunarodni sajam ekologije,energetske efikasnosti i obnovljivih izvora energije, SEEE

Kuca Klastera Vas poziva na Medjunarodni sajam ekologije,energetske efikasnosti i obnovljivih izvora energije, SEEE. Sajam će se održati u Nišu, maja 2013. godine.

Sajam izaziva veliko interesovanje, kako stručne javnosti, tako i potencijalnih izlagača iz čitave zemlje i inostranstva. Biće nam drago da se  i Vi pridružite učesnicima II MEĐUNARODNOG SAJMA  SEEE  u Nišu.

Detaljne informacije o Sajmu nalaze se ovde.


Za sve dodatne informacije i sugestije www.sajamseeenis.com.

Podrška EU za mala i srednja preduzeća

U ovkiru projekta "Program integrisane podrške inovacijama" pokrenut je program za Unapređenje inovacija koji treba da pruži besplatnu obuku i trening u oblasti inovacija malim i srednjim preduzećima u Srbiji.

Read more...