VI Međunarodna konferencija o klasterima u Hrvatskoj

Konferencija „Regionalni izazovi i mogućnosti razvoja klastera na području jugoistočne Evrope održaće se 22. i 23. novembra 2012. godine u Opatiji, Hrvatska.

Opširnije...

Susreti privrednika Balkana i Danske

Ambasadori balkanskih zemalja i Danska opština Vejle pokrenuli su inicijativu za poslovne susrete pod nazivom „Most”, koji će se održati u objektu Spinderihallerne, Vejle (Danska) 5. i 6. novembra 2012. godine. Susreti imaju za cilj povezivanje privrednika iz prehrambene industrije u Danskoj i na Balkanu zainteresovanih za unapređenje trgovinske razmene između ovih zemalja.

Opširnije...

Nišlijke dobitnice prestižne nagrade - CVET USPEHA ZA ŽENU ZMAJA

Udruženje poslovnih žena Srbije, sekcija Ženski biznis klub, organizovalo je šestu godinu za redom dodelu prestižnih nagrada „Cvet uspeha za ženu zmaja”, sa ciljem da oda priznanje najuspešnijim preduzetnicama i uglednim privrednicama.  Ovo, jedino priznanje namenjeno podršci i afirmaciji ženskog preduzetništva u Srbiji, dodeljeno je u ponedeljak 29. oktobra na svečanoj manifestaciji u Teatru „Madlenianum“ u Zemunu.

Opširnije...

Međunarodna konferencija o klasterima - Hrvatska, Opatija

Ministarstvo poduzetništva i obrta Hrvatske organizuje VI. Međunarodnu konferenciju "Regionalni izazovi i mogućnosti razvoja klastera na području jugoistočne Evrope" koja će se održati u Opatiji, od 22.-23. novembra 2012. godine u hotelu Četiri opatijska cvijeta, ulica Cara Viktora Emina br.6.

Opširnije...

Završeni treći Dani klastera u Nišu

Kuća klastera je i ove godine bila domaćin konferencije DANI KLASTERA. U saradnji sa Savetom za klastere Privredne komore Srbije, a uz podršku Danskog pograma za lokalni ekonomski razvoj na Balkanu LEDIB, po treći put okupljen je veliki broj prijatelja razvoja klastera, koji su na dvodnevnom događaju razgovarali o unapređenju ambijenta u kojem postoje i deluju klasteri na Balkanu.

Opširnije...