Kreće druga sezona emisije" Kuća klastera"

Poštovani partneri i prijatelji klastera ,

 

Sa velikom radošću vas obaveštavamo da sutra, 14.09.2012. sa emitovanjem kreće druga sezona emisije „Kuća klastera“. Emisija će biti prikazivana na talasima TV5 u terminu - petak, 17.30h, sa reprizom u utorak odmah nakon jutarnjeg programa.

Opširnije...

Intervju sa Ambasadorkom Kraljevine Danske u Srbiji, gospođom Mette Kjuel Nielsen, Magazin Biznis

Magazin Biznis u poslednjem broju objavljuje intervju sa Ambasadorkom Kraljevine Danske u Srbiji, gospođom Mette Kjuel Nielsen.

Opširnije...

Intervju sa Predsednicom Saveta za klastere PKS i direktorkom Kuće klastera, mr Dankom Milojković u časopisu Ekonometar

U najnovijem, 93. broju časpisa Ekonometar, „kompasa“ za sve čitaoce zaiteresovane za informacije iz realnog ekonomskog života, na pet strana nalazi se intervju sa predsednicom Saveta za klastere PKS i direktorkom Kuće klastera, mr Dankom Milojković.

Opširnije...

Vojvođanski IKT klaster nastavlja treninge za Scrum

Vojvođanski IKT klaster - VOICT nastavlja sa organizacijom treninga za Scrum – tehnologiju organizacije timskog rada. Scrum organizaciona zajedinca je globalna mreža stručnjaka koji zajedno rade na unapređenju razvoja softvera, u saradnji sa iskusnim nemačkim predavačem Ralfom Johamom koji već tradicionalno drži treninge u Novom Sad.

Opširnije...

EkoTera – program za ekonomski osnaživanje žena

Uz podrsku LEDIB pirograma, a na predlog kancelarije Inicijative za razvoj i saradnju IDC u Nišu, od marta do septembra realizuje se program EkoTera, koji se odvija u dve etape - stručna obuka korisnica za rad na industrijskim sivaćim mašinama i obezbeđivanje uslova za nastavak aktivnosti nakon završene obuke.

Opširnije...