ĐAČKIM PREDUZETNIŠTVOM DO HUMANIJEG DRUŠTVA

Kuća klastera i FEFA, uz podršku Gimnazije "Bora Stanković" i ETŠ "Nikola Tesla", realizovali predavanje u oblasti podsticanja omladinskog preduzetnistva i stizanja znanja o menadžmentu i ekonomiji. Učestvovalo je više od 100 učenika i desetak profesora, a predavanje je završeno zanimljivom diskusijom u kojoj su đaci pokazali visok stepen interesovanju za menadzment i ekonomiju, kao i liderske i organizacione vestine u medicini, IKT, poljoprivredi.

Ovaj volonterski projekat pratile su medijske kuće: NTV i Niski portal, a prilog sa predavanja bice emitovan i na TV Zona plus i RTV Belle Amie. Zahvaljujemo se Prof. Dr. Goranu Pitiću i Prof. Dr. Nebojši Saviću na izvrsnom predavanju, Doc. Dr Branki Drašković na koordinaciji, Direktorki Ljiljani na gostoprimstvu, Prof. Ani Ivić Veljković na podršci u informisanju đackih kompanija na području Grada Nisa, Direktoru Nebojši Sokoloviću na učešću srednjih stručnih škola. Ova odlična ekipa ljudi sa preduzetničkim duhom i dobrim namerama za razvoj grada i mladih, podržana od Kuće klastera u menadžersko promotivnom aspektu, probudila je svest mladih da preduzetništvom možemo kreirati humanije društvo.


Lecture of the FEFA Belgrade on the topic of ECONOMY OF DAILY LIFE for entrepreneurial-oriented students and professors of the secondary schools from Nis City 3.5.2017