Poziv za Prvu BiH konferenciju klastera u Mostaru, 13-14.jun

U ime Balkansko Crnomorske Mreže klastera Kuće klastera (BBS ClusNet), institucije podrške ovom događaju, imamo zadovoljstvo da vas pozovem da se pridružite Balkanskoj klaster porodici na PRVOJ BiH KONFERENCIJI KLASTERA u prelepom Mostaru, od 13.-14.juna 2018.godine.

Konferenciu organizuje BiH konzorcijum klastera u oblasti drvne industrije, IKT, turizma, plastike i metala uz akademske i I&R institucije. BiH konzorcijum klastera je član BBS ClusNet i Kuće klastera.

Docent dr Danka Milojković, direktor Kuće klastera i član Borda direktora globalne TCI Mreže će biti jedan od govornika sa temom Dansko-Srpski Model Kuće klastera za klasterski-zasnovan održivi socio-ekonomski razvoj na Balkanu.

U iščekivanju našeg susreta i upoznavanja novih prijatelja klastera i nastavka diskusije i SMART BALKAN CLUSTER POLICY deklaracije, koja je započeta u okviru okruglog stola koji je podržan od Evropske komisije/DG Enterprise Cluster Unit/ u Solunu prošlog septembra.

Ovo je pristup Kuće klastera BBS ClusNet očuvanju mira i podrške prosperitetu na Balkanu.

Osnovne informacije o konferenciji dostupne su na linku. Za informacije na engleskom jeziku kontaktirati Info Centar Kuće klastera preko Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli

file icon pdf Agenda_I BiH Cluster Conference 2018.pdf