Modne radionice u Izložbenom prostoru Start ap Saveza

U ponedeljak, 06.08. u 11h u prostorijama Izložbenog prostora Start ap Saveza u ulici Aleksandra Nenadovića u Nišu počinju modne radionice koje će voditi dizajnerke Nevena Kragić i Sandra Lalović. Prva radionica nazvana je  Industrijski dizajn  / komponovanje-dekomponovanje”, a svi polaznici imaće priliku da se upoznaju sa samom osnovom modnog  I industrijskog dizajna, osmišljavanjem cele kolekcije, I na kraju sa realizacijom unikatnog odevnog predmeta.

Druga radionica vezana za izradu nakita ima za cilj da proširiti svest  polaznika svih uzrasta prema dizajnu i izradi unikatnih komada nakita. Osnovna aktivnost projekta je da se kroz ovu radionicu polaznici upoznaju sa tehnikama rada sa DAS masom da bi po sopstvenom rešenju i dizajnu izradili unikatne komade nakita. Na radionici polaznici će aktivno sudelovati u razradi teme i medjusobno komunicirati i istraživati.

Na kraju obe radionice polaznicima će biti dodeljene diplome.

Prijavljivanje je u toku i vrši se direktno na 018/517-700 kod asistenata Izložbenog prostora (Showroom-a) Darije Stojković i Tanje Milutinović.